top of page

BOOTCAMP/ CIRCUIT

Heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie, kracht, souplesse en snelheid! Onze Bootcamp is een matig intensieve training in de buitenlucht. Tussen de oefeningen door nemen we genoeg rustmomenten, waarbij je op je eigen tempo steeds fitter wordt. We houden hierbij rekening met ieders persoonlijke doelen en conditie. 

Naast de bootcamp geven wij ook circuittraining dit is een training waarbij er een circuit van diverse oefeningen wordt uitgezet. Hierbij komen alle spiergroepen aan bod en is er sprake van een goede mix tussen cardio en kracht oefeningen. Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau en tempo. Tijdens deze oefeningen is er ruimte voor individuele begeleiding.

Beide trainingen worden gegeven in een  small-group. Doe mee en word sterker, verbeter je conditie en verleg je grenzen! De eerste 2 proeflessen zijn gratis!

Klik hieronder op de knop voor het huidige trainingsrooster. Hier kun je per vestiging bekijken welke trainingen er worden gegeven en op welk tijdstip deze wordt gehouden.

Om je aan te melden kun je klikken op de knop aanmelden. Wanneer je dit formulier invult, neemt één van onze trainers zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen naar info@gezond-leven.nl of bellen naar 0251-231900.

 

bottom of page