ZOMERROOSTER GEZOND LEVEN 

Beste leden van Gezond Leven,

 

We hopen van harte dat jullie allemaal nog gezond zijn en goed door deze bijzondere tijd heen komen! Verder willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie steun de afgelopen tijd. We zijn daar ontzettend blij mee! Voor de komende weken hebben wij een speciaal zomerrooster ingesteld. Ook blijven wij zo veel mogelijk buiten sporten.

Hoe ziet dit buitensporten eruit?

Op onze locaties in de Broekpolder, de Kerkweg en in Castricum verzamelen we op de hieronder beschreven plekken waarbij we u verzoeken de afstand van 1,5 meter van elkaar in acht te nemen.  

 

Broekpolder: Verzamelen bij zij-ingang van het Gezondheidscentrum Broekpolder

Kerkweg: Verzamelen an de kant van zwembad de Waterakkers

Castricum: Verzamelen op het plein voor bij Reva Centre

Den Helder: Verzamelen bij de fietsenrekken op de parkeerplaats

 

De sport- en beweeginstructeur neemt u daarna mee naar de plaats waar de les plaats zal vinden. U wordt daar gevraagd uw handen met desinfecterende gel te reinigen. Op de plaats waar de les plaats zal vinden worden verder voor iedere deelnemer, op ruime afstand van elkaar, eigen “stations met materialen” gecreëerd. Op deze manier hoeft u als deelnemer niet het materiaal van andere deelnemers aan te raken. Uiteraard zijn de materialen voor gebruik gereinigd en ook na gebruik zullen deze direct gereinigd worden. Hiertoe heeft de sport- en beweeginstructeur de benodigde spullen bij zich.

 

Rooster

Het rooster voor de komende weken is als volgt:

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

BROEKPOLDER

KIDSFUN BOOTCAMP

18:30-19:30

COOL 2B

FIT

17:00-18:00

YOGA

BASISCURSUS

15:00-16:30

KIDSFUN BOOTCAMP

18:00-19:00

LIEF VOOR

JE LIJF 60+

10:00-11:00

BOOTCAMP

19:30-20:30

BOOTCAMP

19:00-20:00

KERKWEG

SAMEN FIT

09:00-10:00

SAMEN FIT

10:45-11:45

CASTRICUM

SAMEN FIT

09:00-10:00

SAMEN FIT

09:00-10:00

DEN HELDER

Aanmelden

Per groep kunnen er max. 10 deelnemers aan de les deelnemen. In dit kader vragen we u dan ook zich voorafgaand aan te melden voor een les. Dit kan per mail via info@gezond-leven.nl of via telefoon: 0251-231900.

 

Wat verwachten we van u?

Om alles goed volgens de richtlijnen te laten verlopen verwachten we onderstaand van u:

- Indien u (milde) klachten heeft als neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of verhoging, dan kunt u niet aan de les deelnemen. Indien uw huisgenoten verkoudheidsklachten hebben zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten en koorts, dan wordt u tevens verzocht niet naar de les te komen;

- U reinigt uw handen voorafgaand en na de les met desinfecterende gel;

- U bewaakt te allen tijde de 1,5 meter afstand tussen u, de sport- en beweeginstructeur en de overige deelnemers;

- U neemt zelf een handdoek en uw eigen bidon mee;

- U komt in sportkleding en met uw buitensportschoenen naar de les. Helaas is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen en kleedruimtes.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Van ons kunt u verwachten dat onze sport- en beweeginstructeurs geen klachten vertonen als neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of verhoging. Daarnaast kunt u van ons verwachten dat wij alle regels en richtlijnen navolgen en tot slot kunt u van ons een leuke, uitdagende, sportieve, interactieve en gezellige les verwachten!