top of page

OVER ONS

Gezond Leven

Een gezond leven kan bijdragen aan een vitaal gevoel, langer zelfstandig kunnen leven, een sterk lichaam en een goede algehele conditie. Het is een optelsom van allerlei gezonde gewoontes. Wie een gezond leven leidt eet doorgaans bewust en beweegt ook regelmatig. Dat laatste is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Na een blessure, ongeval of revalidatie is het erg belangrijk om op een verantwoorde manier weer te gaan of blijven bewegen. Het zoeken naar grenzen en het opbouwen van conditie is hierbij erg belangrijk. Maar ook door het vele zittende werk ontstaan klachten waardoor het soms lastig kan zijn om weer lekker vrijuit te bewegen. Of je nu herstellende bent of gewoon fitter wilt worden, wij komen graag met je in beweging!

De persoonlijke aanpak

Op elke locatie waar trainingen worden gegeven word je hartelijk ontvangen door één van onze trainers. Of je nu verwezen bent door jouw fysiotherapeut of huisarts, of juist op eigen initiatief hebt aangemeld, er is altijd wel een beweegvorm die bij je past. Bij de eerste proefles zal onze trainer je welkom heten, uitleg geven over de training en de huisregels toelichten. Voordat je start met de training vindt er een kort intakegesprek plaats. Hierin kunt je jouw doelstellingen en eventuele beperkingen of blessures aangeven. Samen met jou wordt dan gekeken hoe je doelstelling het beste kan worden bereikt. Onze trainers zijn allemaal opgeleide sport- en beweeginstructeurs. Dit maakt dat zij goed in staat zijn om elke trainingsvorm aan te passen op jouw niveau. Zij kunnen je begeleiden wanneer er klachten of beperkingen zijn en leggen vooral de nadruk op het verdere herstel en voorkomen van blessures. Wanneer er toch intensievere begeleiding of behandeling nodig is, zullen zij je adviseren contact op te nemen met de collega’s van Reva Centre.

Alles om onze klanten nog beter te begrijpen en daardoor te kunnen blijven ontwikkelen; dat is onze doelstelling. Wat is die van jou?

bottom of page