Gezond-leven, reva centre, fysiotherapie, arbeidsrevalidatie, preventieve trainingenAstrid Beentjes

Astrid is werkzaam als front office medewerkster op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder). Zij is een echte gastvrouw en wil iedereen graag persoonlijk begroeten en helpen wanneer er vragen zijn. Astrid is verantwoordelijk voor de planning en patiëntenzorg.

In haar vrije tijd is zij creatief bezig en blij met haar gezin, familie en vriendinnen waar ze graag mee uit gaat.

 

 


Ina, Reva Centre, fysiotherapie, arbeidsrevalidatie, preventieve trainingenIna Hoek

Ina werkt voornamelijk op het secretariaat in de backoffice maar zij is ook te vinden achter de balie op de hoofdvestiging. Doordat zij al lang verbonden is aan Reva Centre is zij inmiddels bij velen bekend en erg toegankelijk. Ina is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Zij houdt erg van de juiste balans tussen werk en privéleven. Naast het werk wandelt ze veel met haar hond en haar vakanties brengt ze het liefst door op de fiets in bergachtige gebieden.

 


Cheryl, Reva Centre, fysiotherapie, arbeidsrevalidatie, preventieve trainingenCheryl Jellema

Cheryl is met name werkzaam in de backoffice van het secretariaat maar u kunt haar ook achter de balie treffen. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit binnen Reva Centre en een echte spin in het web.

Wanneer zij niet werkt gaat zij graag uit en zij houdt ook erg van reizen en winkelen met vriendinnen.

 

 


Astrid, Reva Centre, Gezond Leven, fysiotherapie, arbeidsrevalidatie, preventieve trainingenAstrid Pereboom

Astrid is werkzaam op de backoffice van het secretariaat. Zij is een echte teamspeler, ze versterkt het team op een hele natuurlijke en positieve manier. Astrid is verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Naast het werk is zij een fanatiek mountainbiker, sport ze graag in de sportschool en is gek op stedentrips met vriendinnen.