Majlen Mul

Majlen is afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach en is sinds 1 juni 2019 aan het trainersteam van Gezond Leven toegevoegd. Zij is een zeer ervaren trainer/coach op het gebied van bootcamp, TRX en aquafit. Daarnaast is zij gediplomeerd ski-instructeur en geeft zij in de winterperiode skiles op een indoor rolbaan. Persoonlijke aandacht en mensen motiveren vindt Majlen niet alleen leuk, maar ook belangrijk in haar werk als trainer/coach. Haar trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne en positieve sfeer. Samen met haar cliënten gaat ze voor een optimaal resultaat!

In haar vrije tijd doet Majlen aan crossfit en TRX. In de winter gaat zij uiteraard graag skiën.

 


Amber Valkering

Amber studeert momenteel Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en zal hieraan afstuderen in juli 2019. Het mooie aan fysiotherapie vindt zij het samenwerken met de patiënt aan zijn of haar herstel en de grote variëteit aan klachten die je hierbij ziet. Naast haar studie geeft zij bij Reva Centre de preventieve trainingen en is zij coördinator van Gezond Leven. Tevens is zij een half jaar sportverzorger geweest bij een voetbalteam. Het leuke aan het geven van training vindt ze om mensen te motiveren actief bezig te zijn en samen met de cliënten aan hun doelstellingen te werken!

In haar vrije tijd houdt ze van hockeyen en muziek maken en brengt ze graag tijd door met vrienden.

 

 


 

Jorien Zwitser

Jorien studeert momenteel fysiotherapie aan de Hogeschool van Leiden en zij zal in juli 2020 afstuderen. Zij heeft eerder haar stage gelopen bij Reva Centre en loopt nu stage bij Sport Medisch Centrum Amsterdam. Zij maakt onderdeel uit van het team dat de preventieve trainingen aanbiedt. Daarnaast is het haar tweede seizoen als verzorgster bij een voetbalclub. Ook is zij opgeleid als hockeytrainster.

In haar vrije tijd doet zij aan hockey en tennis en in de winter gaat zij graag skiën.

 

 


Anner Kroon

Anner studeert momenteel fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in zijn laatste jaar van de opleiding. Hiervoor heeft hij gestudeerd aan het CIOS in Haarlem waardoor hij al vaak verschillende groepstrainingen heeft gegeven. Naast het geven van de preventieve training loopt hij stage bij Reva. Het werken met mensen en samen doelen bereiken vindt Anner leuk en motiverend.

Zelf loopt Anner 3x per week hard en beoefend verschillende buitensport activiteiten.

 

 


Christiaan Bakker

Christiaan is momenteel bezig met de opleiding Fitnesstrainer A op het AALO in Amsterdam en heeft daarbij ambitie om dit jaar diverse diploma's te behalen binnen deze sector. Daarnaast verzorgt Christiaan bij Gezond leven de preventieve trainingen. Tevens is Christiaan al vele jaren voetbaltrainer en is hij ook oprichter van zijn eigen voetbalschool: BakkerUnited. Het leuke aan de preventieve trainingen vind hij het begeleiden/motiveren van mensen en positieve resultaten behalen samen met hun! In zijn vrije tijd kijkt Christiaan veel voetbal, leest hij boeken en doet hij aan fitness.