top of page

Vacature Sport- en beweeginstructeur

Gezondheid is geen doel op zich, maar een “middel” dat mensen in staat stelt om die dingen te doen die ze willen doen. Binnen Gezond Leven staat de mens – met al zijn lichamelijke, sociale en mentale behoeften – dan ook centraal.

Om te komen tot een gezond leven hebben mensen vaak ook anderen nodig en daarom zijn we op zoek naar jou! Zie jij jezelf als die enthousiaste sport- en beweeginstructeur die graag werkt binnen een interdisciplinair team en met onze cliënten samen op weg gaat naar een voor hen gezond leven?

Twijfel dan niet en reageer vandaag nog op deze vacature!


Wie zijn wij?

Gezond Leven is de dochteronderneming van Reva Centre, een grote eerstelijns praktijk met 5 vestigingen aan de westkant van Noord-Holland. Ons team bestaat uit ca. 30 medewerkers die werkzaam zijn binnen allerlei specialisaties binnen de fysiotherapie en daarnaast binnen de ergotherapie, oefentherapie Mensendieck, Leefstijl coaching, Duurzame inzetbaarheid en preventieve trainingen.

Ons motto is ‘Samenwerken om de doelstellingen van de cliënten te behalen’. Deze samenwerking zetten we in met onze cliënten maar uiteraard ook interdisciplinair om zo een team om onze cliënten heen te vormen, zo ook op preventief gebied.

Op basis van de behoeften van onze cliënten ontwikkelen en bieden we passende diensten waarbij het (weer) leren voeren van regie over hun eigen leven een belangrijk uitgangspunt is. De specifieke populaties waar Gezond Leven zich voornamelijk op richt zijn kinderen (met een beperking, met een chronische aandoening of met overgewicht); volwassen (met een beperking, een chronische aandoening, overgewicht of als vervolg op een revalidatietraject); zwangeren en ouderen. Daarnaast is er binnen Gezond Leven aandacht voor de mentale uitdagingen in het leven en richten we ons op ontspanning en stressreductie.


Wat vragen wij?

Om ons team te komen versterken zoeken wij voor onze twee locaties in Heemskerk een sport- en beweeginstructeur die:

· In het bezit is van een voor deze functie passend diploma;

· Zelfstandig, gedreven en leergierig is;

· Gericht is op het bieden van kwaliteit;

· Affiniteit heeft met het onze doelgroepen;

· Gericht is op verdere ontwikkeling, zowel persoonlijk als met de organisatie.


Wat heeft Gezond Leven jou te bieden?

· Een uitdagende functie van 16 uur binnen een ondernemende en innovatieve organisatie in de nulde- en eerstelijnszorg;

· Een marktconform salaris;

· Mogelijkheden tot ontwikkeling.


Herken jij je hierin en word je enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je motivatiebrief en je CV naar info@gezond-leven.nl
Recente blogposts

Alles weergeven

In verband met vakantie zullen de meeste lessen van Kelly Oudshoorn worden waargenomen door Tamara Bleeker en Jessie Broers. Ook Melissa Bruin en Samantha Frinking zullen een aantal groepen groepen va

bottom of page