top of page

LIEF VOOR JE LIJF

Gezellig samen bewegen, in allerlei verschillende vormen, zoals circuit, spelvormen en wandelen. Tijdens deze training staat plezier en samen bewegen centraal. De trainingen worden gegeven in een  small-group. 

 

Uiteraard wordt er ook gekeken naar de behoeften per persoon en de behoeften uit de groep. Na de training is er een mogelijkheid om, gezamenlijk, een kopje koffie te drinken. 

Naast lief voor je lijf geven wij ook lief voor je lijf 2.0 trainingen. In deze trainingen is het aanbod wisselend, zoals valpreventie en dansante.

 

- Bij valpreventie worden er functionele oefeningen gedaan om de balans en stabiliteit te versterken.  Hierdoor wordt het vertrouwen in het eigen lichaam vergroot. 

- Bij dansante wordt er bewogen op muziek om zo de connectie met jouw lichaam (terug) te vinden.

Klik hieronder op de knop voor het huidige trainingsrooster. Hier kun je per vestiging bekijken welke trainingen er worden gegeven en op welk tijdstip deze wordt gehouden.

Om je aan te melden kun je klikken op de knop aanmelden. Wanneer je dit formulier invult, neemt één van onze trainers zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen naar info@gezond-leven.nl of bellen naar 0251-231900.

 

bottom of page