top of page

BEGELEID FIT

Ben je tijdens de revalidatie fitter geworden en heb je meer energie gekregen voor dingen die je graag doet? Wil je de kans op terugval en blessures verkleinen? Stop dan niet met trainen maar kom sporten onder begeleiding van gediplomeerde trainers! Je kunt 2 of 3 keer per week komen trainen. Hierdoor houd je je lichaam in goede conditie en kun je gecontroleerd een (intense) revalidatietraining afbouwen en de behaalde resultaten tijdens de fysiotherapie behouden en versterken. 

De lessen worden doordeweeks gegeven in een  small-group, op verschillende locaties van Reva Centre op verschillende dagdelenZo is er voor iedereen een geschikt moment om samen fit te worden. De eerste 2 proeflessen zijn gratis!

Klik hieronder op de knop voor het huidige trainingsrooster. Hier kun je per vestiging bekijken welke trainingen er worden gegeven en op welk tijdstip deze wordt gehouden.

Om je aan te melden kun je klikken op de knop aanmelden. Wanneer je dit formulier invult, neemt één van onze trainers zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen naar info@gezond-leven.nl of bellen naar 0251-231900.

 

bottom of page