ONS TEAM

Christiaan Bakker

Christiaan is momenteel bezig met de opleiding Fitnesstrainer A op het AALO in Amsterdam en heeft daarbij ambitie om dit jaar diverse diploma's te behalen binnen deze sector. Daarnaast verzorgt Christiaan bij Gezond leven de preventieve trainingen. Tevens is Christiaan al vele jaren voetbaltrainer en is hij ook oprichter van zijn eigen voetbalschool: BakkerUnited. Het leuke aan de preventieve trainingen vind hij het begeleiden/motiveren van mensen en positieve resultaten behalen samen met hun! In zijn vrije tijd kijkt Christiaan veel voetbal, leest hij boeken en doet hij aan fitness.

Kelly Oudshoorn

Kelly heeft van haar 13e tot 21e op jeugd en ere divisie niveau gehandbald, na de middelbare school is zij het leger ingegaan en heeft zij een aantal jaar bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. In combinatie met handbal is daar de liefde voor fitness, bootcamp en hindernisbanen ontstaan. Later is zij in de begeleiding en coaching van jeugdteams gerold. Zo heeft zij de kleinste judo jeugd getraind en coacht/traint zij ook voetbal jeugd.

Onlangs is Kelly geslaagd voor haar  Fitness trainer A diploma. Hiermee kan zij groepslessen en fitness begeleiding gegeven. Momenteel is Kelly ook werkzaam als beveiliger in Haarlem en bij de zwaar beveiligde rechtbank op Schiphol. Zij kijkt uit naar het nieuwe avontuur bij Gezond Leven en heeft heel veel zin om een leuke en leerzame samenwerking tegemoet te gaan.

Jorien Zwitser

Jorien studeert momenteel fysiotherapie aan de Hogeschool van Leiden en zij zal in juli 2020 afstuderen. Zij heeft eerder haar stage gelopen bij Reva Centre en loopt nu stage bij Sport Medisch Centrum Amsterdam. Zij maakt onderdeel uit van het team dat de preventieve trainingen aanbiedt. Daarnaast is het haar tweede seizoen als verzorgster bij een voetbalclub. Ook is zij opgeleid als hockeytrainster.

In haar vrije tijd doet zij aan hockey en tennis en in de winter gaat zij graag skiën.

Majlen Mul

Majlen is afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach en is sinds 1 juni 2019 aan het trainersteam van Gezond Leven toegevoegd. Zij is een zeer ervaren trainer/coach op het gebied van bootcamp, TRX en aquafit. Daarnaast is zij gediplomeerd ski-instructeur en geeft zij in de winterperiode skiles op een indoor rolbaan. Persoonlijke aandacht en mensen motiveren vindt Majlen niet alleen leuk, maar ook belangrijk in haar werk als trainer/coach. Haar trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne en positieve sfeer. Samen met haar cliënten gaat ze voor een optimaal resultaat!

In haar vrije tijd doet Majlen aan crossfit en TRX. In de winter gaat zij uiteraard graag skiën.