top of page

ONS TEAM

2.jpg

Kelly Oudshoorn

Mijn naam is Kelly. Ik heb vanaf mijn 13e tot mijn 21e op jeugd- en eredivisieniveau gehandbald. Na de middelbare school ben ik het leger ingegaan en heb ik een aantal jaren bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. In combinatie met handbal is daar de liefde voor fitness, bootcamp en hindernisbanen ontstaan. Later ben ik in de begeleiding en coaching van jeugdteams gerold. Zo heb ik de kleinste judojeugd getraind en coach/train ik ook voetbaljeugd. Momenteel ben ik de teamleider van Gezond-Leven en volgt ik daarnaast de hbo-opleiding mental coach. Aan de hand van deze opleiding kan ik een nog volledigere begeleiding bieden aan de klant. 

DSC_4743 Melissa Bruin.JPG

Melissa Bruin

Mijn naam is Melissa. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde bij Inholland Haarlem. Ik heb mijn derdejaars stage succesvol afgerond bij Gezond-Leven en Reva Centre en ben hier nu ook bezig met mijn afstudeerstage. Daarbij houd ik me bezig met de duurzame inzetbaarheid van alle werknemers van Reva Centre en Gezond-Leven. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en houd ik van sportieve activiteiten.

DSC_4686 Jessie.JPG

Jessie Broers

Mijn naam is Jessie. Ik heb in het 3e jaar van mijn opleiding Sportkunde stagegelopen bij Gezond-Leven en ben vanuit daar bij Gezond-Leven blijven werken als Medisch Fitness trainer. Ik vind het mooi als ik mensen kan helpen bij het behouden en bevorderen van hun gezondheid. Zelf vind ik het ook belangrijk om op mijn gezondheid te letten. In mijn vrije tijd hou ik dan ook erg van sporten in de sportschool of buiten een stukje hardlopen.

bottom of page