ONS TEAM

Christiaan Bakker

Christiaan is momenteel bezig met de opleiding Fitnesstrainer A op het AALO in Amsterdam en heeft daarbij ambitie om dit jaar diverse diploma's te behalen binnen deze sector. Daarnaast verzorgt Christiaan bij Gezond leven de preventieve trainingen. Tevens is Christiaan al vele jaren voetbaltrainer en is hij ook oprichter van zijn eigen voetbalschool: BakkerUnited. Het leuke aan de preventieve trainingen vind hij het begeleiden/motiveren van mensen en positieve resultaten behalen samen met hun! In zijn vrije tijd kijkt Christiaan veel voetbal, leest hij boeken en doet hij aan fitness.

2.jpg

Kelly Oudshoorn

Kelly heeft van haar 13e tot 21e op jeugd en ere divisie niveau gehandbald, na de middelbare school is zij het leger ingegaan en heeft zij een aantal jaar bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. In combinatie met handbal is daar de liefde voor fitness, bootcamp en hindernisbanen ontstaan. Later is zij in de begeleiding en coaching van jeugdteams gerold. Zo heeft zij de kleinste judo jeugd getraind en coacht/traint zij ook voetbal jeugd.

Onlangs is Kelly geslaagd voor haar  Fitness trainer A diploma. Hiermee kan zij groepslessen en fitness begeleiding gegeven. Momenteel is Kelly ook werkzaam als beveiliger in Haarlem en bij de zwaar beveiligde rechtbank op Schiphol. Zij kijkt uit naar het nieuwe avontuur bij Gezond Leven en heeft heel veel zin om een leuke en leerzame samenwerking tegemoet te gaan.

IMG_6980.JPG

Laura van Langen

Laura zal in 2021 haar Sportkunde diploma behalen. Dan mag zij zich officieel sportkundige noemen met als specialisatie sportmedisch trainer. Als sportkundige heeft Laura veel kennis over de verschillende factoren die bij een gezonde leefstijl horen zoals: bewegen, voeding, ontspanning en slaap. Daarnaast liggen haar interesses bij het menselijk lichaam, blessures en chronische aandoeningen en daarom heeft zij gekozen voor de specialisatie sportmedisch trainer.
Persoonlijke aandacht en mensen motiveren vindt Laura niet alleen leuk, maar ook belangrijk in haar werk als trainer/coach. Haar werkwijze is erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne en positieve sfeer. Samen met haar cliënten gaat ze voor een optimaal resultaat! Haar motto is daarom ook: ‘Samen bereik je meer!’
In haar vrije tijd speelt Laura graag en potje tennis en leest graag boeken over onder andere gezondheid & leefstijl om op persoonlijk vlak en als trainer zich te blijven ontwikkelen.

IMG_6982.JPG

Sarah Burger 

 

Sarah heeft tijdens haar derde jaar van haar studie Sportkunde een half jaar stage gelopen bij Gezond-Leven. Dit heeft zij met veel plezier gedaan, waardoor zij gebleven is als trainster. Naast haar studie werkt zij in de horeca en als beweegbegeleider in een verzorgingstehuis. In haar vrije tijd rijdt zij graag paard, sport ze of brengt ze tijd door met haar vrienden. Het liefst op verschillende feestjes!