(ZIT) DANS JE FIT

Iedereen kan dansen en genieten van bewegen!

Gezond Leven bied in samenwerking met Moniek Goffree en het Centrum voor de Kunsten een methode dans. Deze is zeer geschikt voor ouderen en voor mensen met een motorische of cognitieve beperking ten gevolge van bijvoorbeeld Parkinson, MS, Reuma, NAH en Dementie.

Moniek Goffree: "Mijn jarenlange danservaring heeft mij geleerd dat dans enorm kan bijdragen aan het welzijn van mensen. Een magische mix van muziek, beweging en verbinding met elkaar geeft een heerlijk gevoel en draagt bij aan het fysiek, mentaal en sociaal versterken van mensen."

Danservaring is niet nodig! Iedereen danst zoals hij of zij wil. Zittend of staand, met eigen mogelijkheden en eigen creativiteit. Het belangrijkste is dat iedereen zich veilig voelt tijdens de les en plezier heeft in wat we samen doen. Door deze vorm van dansen krijgt iedereen op een laagdrempelige en leuke manier de beweging die hij of zij nodig heeft. 

9 januari aanstaande wordt er een gratis proefles georganiseerd! U kunt hierbij aanwezig zijn door u hieronder aan te melden. De proefles vind plaats in de grote zaal van Gezondheidscentrum Broekpolder van 14:00- 15:00. U kunt u ook aanmelden door rechtstreeks een e-mail sturen naar info@gezond-leven.nl of te bellen naar 0251-231900

 

3E5AB8C7-3400-412C-820D-A993485067AA-768